MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Carrière Berkvacatures

Wil jij je ontwikkelen in het vak waar jij goed in bent, jouw droomcarrière achterna gaan? Berkvacatures  helpt je hierbij. Bij  ons weet je precies waar je aan toe bent en daarom zal je ook een langdurige relatie aangaan met de opdrachtgever. Tijdens jouw loopbaan bij de opdrachtgever zullen wij diverse contactmomenten met je aangaan. In deze contactmomenten kijken we hoe het met je gaat, bespreken we de trainingen die jij wenst te ontvangen en worden er training gegeven. Kortom Berkvacatures werkt aan een langdurige carrière binnen een A-merk bedrijf. Doorgroeien binnen een organisatie is waar wij samen met jou naar streven.

Tijdens het sollicitatiegesprek zullen we allereerst bekijken waar jouw ambitie ligt? Bij wat voor bedrijf zie jij jezelf werken? Wat voor functie ambieer jij? Wat zijn jouw toekomstplannen en wat wil je dus bereiken op de lange termijn?

Wanneer we dit gezamenlijk met jou in kaart hebben gebracht gaan we verder. 

Jouw wensen brengen wij in kaart en we bieden aan de hand hiervan jou een baan aan. Je zal zoals overal eerst het bedrijf moeten leren kennen. Daarna zijn er mogelijkheden om door te groeien. Vele medewerkers gingen jou al voor.. De meeste medewerkers van ons groeien door binnen +/- een jaar naar andere functies.

Ben jij op zoek naar een langdurige baan met vele doorgroeimogelijkheden? Ben jij ambitieus en wil jij mooie carrièrestappen maken? Dan helpt Berkvacatures jou graag bij het vinden van jouw carrière.

Bekijk ook onze vacatures.

Bent u op zoek naar personeel? Bekijk dan Berkprofessionals en plan een afspraak met ons in.

Carrière

 • Inschrijven Flexpool
 • Laat je CV achter!
 • Vind jouw carrière
 • Bel mij terug!
 • Koen

  Berkvacatures;

  Berkvacatures was enkele maanden geleden nog onbekend voor mij. Inmiddels ben ik blij dat ik destijds door deze organisatie benaderd ben. In mijn ogen een organisatie die verder gaat dan een gemiddeld uitzendbureau, denk bijvoorbeeld aan leerzame salestrainingen. Via Berkvacatures kreeg ik de kans om iets op te bouwen, een start te maken van een mooie carrière. Kort samengevat is Berkvacatures in mijn ogen een warme organisatie die je carrière een boost geeft. 

   

   

 • Lees verder