Carrière bij een multnational, wij helpen je | Berkvacatures
MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Carrière Berkvacatures

Wil jij je ontwikkelen in het vak waar jij goed in bent, jouw droomcarrière achterna gaan? Berkvacatures  helpt je hierbij. Bij  ons weet je precies waar je aan toe bent en daarom zal je ook een langdurige relatie aangaan met de opdrachtgever. Tijdens jouw loopbaan bij de opdrachtgever zullen wij diverse contactmomenten met je aangaan. In deze contactmomenten kijken we hoe het met je gaat, bespreken we de trainingen die jij wenst te ontvangen en worden er training gegeven. Kortom Berkvacatures werkt aan een langdurige carrière binnen een A-merk bedrijf. Doorgroeien binnen een organisatie is waar wij samen met jou naar streven.

Tijdens het sollicitatiegesprek zullen we allereerst bekijken waar jouw ambitie ligt? Bij wat voor bedrijf zie jij jezelf werken? Wat voor functie ambieer jij? Wat zijn jouw toekomstplannen en wat wil je dus bereiken op de lange termijn?

Wanneer we dit gezamenlijk met jou in kaart hebben gebracht gaan we verder. 

Jouw wensen brengen wij in kaart en we bieden aan de hand hiervan jou een baan aan. Je zal zoals overal eerst het bedrijf moeten leren kennen. Daarna zijn er mogelijkheden om door te groeien. Vele medewerkers gingen jou al voor.. De meeste medewerkers van ons groeien door binnen +/- een jaar naar andere functies.

Ben jij op zoek naar een langdurige baan met vele doorgroeimogelijkheden? Ben jij ambitieus en wil jij mooie carrièrestappen maken? Dan helpt Berkvacatures jou graag bij het vinden van jouw carrière.

Bekijk ook onze vacatures.

Bent u op zoek naar personeel? Bekijk dan Berkprofessionals en plan een afspraak met ons in.

Carrière

 • Inschrijven Flexpool
 • Laat je CV achter!
 • Bel mij terug!
 • Nicky

  Geen gewoon contact.

  Wél eigen invulling, geen pasklare antwoorden. Wél training en coaching, geen script. Wél eigen initiatief, geen robot. Wél HBO-ers, want wij verwachten veel van je.

  Over gezondheid en geld zijn geen pasklare antwoorden te vinden. Het eist inlevingsvermogen, servicegericht denken en kennis. Onze klanten verwachten een gesprekspartner, iemand die hoog opgeleid is, perfect Nederlands spreekt en de Engelse taal goed beheerst. De verantwoordelijkheid om de juiste informatie te geven, binnen de kaders van de wet en toch menselijk, betrokken en persoonlijk. De zorgverzekeraar waar ik werk is een organisatie waar talent een kans krijgt, mogelijkheid om door te stromen naar andere functies geboden wordt en waar het fijn werken is. Het is misschien niet direct je droombaan, maar een stap in de goede richting kan het wel zijn als jij het een kans geeft.

 • Lees verder