Accountmanager referentie accountmanager Amsterdam | Berkvacatures
MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Referentie accountmanager

Susanne – Accountmanager
Ca. 2 jaar geleden werd ik gebeld door Berkvacatures voor een vacature bij een Multimediabedrijf in Amsterdam. Ik was al eerder in contact gekomen met Berkvacatures omdat ik opzoek was naar een andere baan. Na 2 gesprekken bij Berkvacatures en mijn sollicitatiegesprek bij mijn huidige werkgever, ben ik aan de slag gegaan als accountmanager binnendienst op projectbasis. Tijdens deze tijd heb ik verschillende trainingen aangeboden gekregen vanuit Berkvacatures, erg leerzaam! Ook was de begeleiding vanuit  Berkvacatures goed geregeld.

Nadat ik 3 maanden op het project had gewerkt ben ik aangenomen op de Telemarketing afdeling. Hier werd mij door Berkvacatures de WFT- basis cursus aangeboden.

Nadat ik hier een aantal maanden werkzaam ben geweest ben ik doorgegroeid naar de binnendienst. Tot eind vorig jaar ben ik daar werkzaam geweest als Sales Support. Begin dit jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om als Accountmanager op de binnendienst aan de slag te gaan en ben ik op contract overgenomen.

Referentie accountmanager

Bekijk hier de vacature waar Susanne op startte.

Bent u op zoek naar een medewerker als Susanne? Bekijk de website Berkprofessionals en maak een afspraak met ons.

  • Inschrijven Flexpool
  • Laat je CV achter!
  • Vind jouw carrière
  • Bel mij terug!
  • Katiuscia

    Op de foto ziet u de dag dat ik mijn diploma ondertekende. Op de zelfde dag tekende ik mijn contract bij Berkvacatures. Ik heb 10 jaar lang werkervaring op gedaan in de horeca en ben afgestudeerd commercieel econoom en toch had Berkvacatures het vertrouwen in mij om mij te plaatsen bij een van hun opdrachtgevers. Hier ben ik Berkvacatures nog steeds heel dankbaar voor. Ik ben begonnen als telemarketeer en doorgegroeid als accountmanager Retentie en dat in een jaar tijd. Bedankt!!!!

  • Lees verder