MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Referentie accountmanager

Susanne – Accountmanager
Ca. 2 jaar geleden werd ik gebeld door Berkvacatures voor een vacature bij een Multimediabedrijf in Amsterdam. Ik was al eerder in contact gekomen met Berkvacatures omdat ik opzoek was naar een andere baan. Na 2 gesprekken bij Berkvacatures en mijn sollicitatiegesprek bij mijn huidige werkgever, ben ik aan de slag gegaan als accountmanager binnendienst op projectbasis. Tijdens deze tijd heb ik verschillende trainingen aangeboden gekregen vanuit Berkvacatures, erg leerzaam! Ook was de begeleiding vanuit  Berkvacatures goed geregeld.

Nadat ik 3 maanden op het project had gewerkt ben ik aangenomen op de Telemarketing afdeling. Hier werd mij door Berkvacatures de WFT- basis cursus aangeboden.

Nadat ik hier een aantal maanden werkzaam ben geweest ben ik doorgegroeid naar de binnendienst. Tot eind vorig jaar ben ik daar werkzaam geweest als Sales Support. Begin dit jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om als Accountmanager op de binnendienst aan de slag te gaan en ben ik op contract overgenomen.

Referentie accountmanager

Bekijk hier de vacature waar Susanne op startte.

Bent u op zoek naar een medewerker als Susanne? Bekijk de website Berkprofessionals en maak een afspraak met ons.

 • Inschrijven Flexpool
 • Laat je CV achter!
 • Vind jouw carrière
 • Bel mij terug!
 • David

  Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik in contact ben gekomen met Berkvacatures. Na  introductie en selectie van Berkvacatures mocht ik op sollicitatie bij mijn huidige werkgever. Dankzij goede support en begeleiding van Berkvacatures ben ik zelfverzekerd naar mijn sollicitatie gegaan en met succes!

  Nu ik officieel werkzaam ben doe ik super veel ervaring op bij mijn huidige werkgever. Het bevalt me erg goed, daarnaast vind ik het ook erg goed dat Berkvacatures nadat je werkzaam bent bij een werkgever je blijft ondersteunen.

  Verder zijn er ook leuke cursussen te volgen waarmee je echt wat kan. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat je altijd kan blijven ontwikkelen binnen een bedrijf.

 • Lees verder