Sales Trainee in Amsterdam bij een internationaal A-merk | Berkvacatures
MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Sales Traineeship bij internationaal bedrijf (Amsterdam)

Jij bent een commerciële topper. Je hebt de drive om een carrière binnen een top bedrijf aan te gaan. Je hebt een vlotte babbel, komt overtuigend over en beschikt over een flinke dosis zelfvertrouwen. Je hebt de ambitie om door te groeien binnen het salesvak of ambieert zelfs een internationale carrière. Ga jouw droom achterna en begin met het sales traineeship van Berkvacatures.

Functie:              Sales Trainee
Aantal uur:        Minimaal 32 uur per week
Periode:             Begin per direct
Salaris:               Uurloon + reiskostentegemoetkoming
Regio:                 Amsterdam
Opleiding:          HBO / WO

 

Jij bent een commercieel talent en wil jouw carrière starten bij een groot internationaal bedrijf. Je hebt een vlotte babbel, komt overtuigend over en beschikt over een flinke dosis zelfvertrouwen. Je hebt de ambitie om door te groeien binnen het salesvak of ambieert zelfs een internationale carrière. Ga jouw droom achterna en begin met het sales traineeship van Berkvacatures.

Functieomschrijving
Als sales trainee ga je aan de slag bij een internationale speler dat business informatie, data en solutions biedt aan professionele organisaties over de hele wereld. Na het traineeship van +/- 1 jaar zijn er veel mogelijkheden om door te stromen naar andere functies. Jij kan ook de keuze maken om over te stappen naar een vestiging in het buitenland of een ander merk binnen de ‘Group’. 

Jij start als sales trainee op de salesafdeling. Samen met een ambitieuze collega’s weten jullie potentiële klanten te enthousiasmeren over de producten. Op de afdeling wordt contact gelegd met accountants, fiscalisten en HR managers en wek je hun interesse voor een op maat gemaakte kennisbank. Naast de kennisbanken bieden zij ook ondersteunde software zoals een CRM-systeem.

Je bezit de drive om afspraken in te plannen voor de buitendienst en weet anderen te enthousiasmeren voor de mooie producten. Jouw werkwijze is business to business.

Elke sales trainee wordt gekoppeld aan twee begeleiders. Zij werken al een aantal jaar bij dit bedrijf als accountmanager buitendienst. Gedurende jouw traineeship zullen ze jou begeleiden. Ook nemen zij jou regelmatig mee op pad. Producttrainers houden jou up-to-date over de ontwikkelingen d.w.v. online demo’s. Met z’n drieën bespreken jullie wekelijks het plan van aanpak. Je stelt een target met je begeleiders en zorgt dat hun agenda volgepland staat. Zij sluiten uiteindelijk de deal.

 

Wat wij jou bieden  Wie ben jij?
· Trainingen vanuit Berkvacatures

· Persoonlijke begeleiding vanuit Berkvacatures

·Continue begeleiding van de teamleider over salesvaardigheden en de producten

· Goed primair startsalaris + reiskostenvergoeding + 8% vakantiegeld

· Uitstekende bonusregeling

· Veel verschillende doorgroeimogelijkheden

· Mogelijke stap naar een internationale carrière

· Jij beschikt over een HBO diploma of je hebt aantoonbaar HBO niveau

· Jij hebt affiniteit met het salesvak en wil je hierin ontwikkelen binnen een professionele organisatie

· Jij bent ambitieus, overtuigend en enthousiast

· Jij bent minstens 32 uur per week beschikbaar

 

Starten met de sales traineeship? Neem contact op met één van onze recruiters via 06-51057047.

  • Reageer direct!
  • Inschrijven Flexpool
  • Laat je CV achter!
  • Vind jouw carrière
  • Bel mij terug!
  • Koen

    Berkvacatures;

    Berkvacatures was enkele maanden geleden nog onbekend voor mij. Inmiddels ben ik blij dat ik destijds door deze organisatie benaderd ben. In mijn ogen een organisatie die verder gaat dan een gemiddeld uitzendbureau, denk bijvoorbeeld aan leerzame salestrainingen. Via Berkvacatures kreeg ik de kans om iets op te bouwen, een start te maken van een mooie carrière. Kort samengevat is Berkvacatures in mijn ogen een warme organisatie die je carrière een boost geeft.