Servicecenter medewerker Utrecht | Berkvacatures
MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Vacature servicecenter medewerker bij een toonaangevende zorgverzekeraar (Utrecht)

Op zoek naar een leuke HBO carrière als servicecenter medewerker in omgeving Utrecht? Dan is deze baan als servicecenter medewerker bij een toonaangevende zorgverzekeraar jou op het lijf geschreven!

Voor een hoogwaardige zorgverzekeraar in omgeving Utrecht zijn wij op zoek naar servicecenter medewerkers. In deze functie wordt er veel van je verwacht en ga je diep in zorgverzekeringswet. Zij worden niet voor niets bekroond met een 8+, dit betekent ook dat zij beschikken over zeer professioneel personeel. In de eerste twee weken volg je een intensieve training. Onderdeel van de training is het behalen van je WFT zorg diploma. Hierin leer je alles over de zorgwet in Nederland en is een verplicht certificaat in de financiële sector wanneer je aan de slag gaat als adviseur.

Functieomschrijving servicecenter medewerker Utrecht

Elke klant, elke vraag en elk gesprek is anders. Jij gaat de klant advies geven op het gebied van zorgverzekeringen. Met vragen en opmerkingen komt de klant als eerst bij jou terecht. Jouw advies en creatieve manier van oplossingsgericht denken zorgen voor de klanttevredenheid in elk gesprek. Jij bent het gezicht van de organisatie.

Wat bieden wij 

 • Het behalen van je WFT Zorg
 • Aan de slag in een jong en enthousiast team van klantadviseurs
 • Intensieve training van 2 weken, afsluitend met een examen. Dit examen sluit jij af met een 8, om daarna aan de slag te kunnen gaan

Vereisten servicecenter medewerker Utrecht 

 • Beschikt over minimaal een Hbo-diploma
 • Ervaring/affiniteit met het adviseren van klanten
 • Je bent flexibel
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Competenties: servicegericht, communicatief vaardig, goed kunnen luisteren en empathisch
 • Je bent minimaal tot 1 februari 2019 beschikbaar

 

Interesse? Neem contact op met één van onze recruiters. Toch op zoek naar een andere baan? Bekijk hier al onze vacatures. Zoekt u als werkgever professionals voor uw organisatie? Bekijk dan de website van Berkprofessionals of neem contact met ons op 030-2689080. Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Lever hem/haar aan en ontvang na 3 maanden dienstverband een tegoed bon naar keuze t.w.v. €250,-. 

servicecenter medewerker Utrecht

Referentie Nicky

Wél eigen invulling, geen pasklare antwoorden. Wél training en coaching, geen script. Wél eigen initiatief, geen robot. Wél HBO-ers, want wij verwachten veel van je.

Over gezondheid en geld zijn geen pasklare antwoorden te vinden. Het eist inlevingsvermogen, servicegericht denken en kennis. Onze klanten verwachten een gesprekspartner, iemand die hoog opgeleid is, perfect Nederlands spreekt en de Engelse taal goed beheerst. De verantwoordelijkheid om de juiste informatie te geven, binnen de kaders van de wet en toch menselijk, betrokken en persoonlijk. De zorgverzekeraar waar ik werk is een organisatie waar talent een kans krijgt, mogelijkheid om door te stromen naar andere functies geboden wordt en waar het fijn werken is. Het is misschien niet direct je droombaan, maar een stap in de goede richting kan het wel zijn als jij het een kans geeft.

 • Reageer direct!
 • Inschrijven Flexpool
 • Laat je CV achter!
 • Vind jouw carrière
 • Bel mij terug!
 • Nicky

  Geen gewoon contact.

  Wél eigen invulling, geen pasklare antwoorden. Wél training en coaching, geen script. Wél eigen initiatief, geen robot. Wél HBO-ers, want wij verwachten veel van je.

  Over gezondheid en geld zijn geen pasklare antwoorden te vinden. Het eist inlevingsvermogen, servicegericht denken en kennis. Onze klanten verwachten een gesprekspartner, iemand die hoog opgeleid is, perfect Nederlands spreekt en de Engelse taal goed beheerst. De verantwoordelijkheid om de juiste informatie te geven, binnen de kaders van de wet en toch menselijk, betrokken en persoonlijk. De zorgverzekeraar waar ik werk is een organisatie waar talent een kans krijgt, mogelijkheid om door te stromen naar andere functies geboden wordt en waar het fijn werken is. Het is misschien niet direct je droombaan, maar een stap in de goede richting kan het wel zijn als jij het een kans geeft.