Laat je CV achter! - Berkvacatures
MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Laat je CV achter!

Laat je CV achter
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 12MB
  • Inschrijven Flexpool
  • Laat je CV achter!
  • Bel mij terug!
  • Katiuscia

    Op de foto ziet u de dag dat ik mijn diploma ondertekende. Op de zelfde dag tekende ik mijn contract bij Berkvacatures. Ik heb 10 jaar lang werkervaring op gedaan in de horeca en ben afgestudeerd commercieel econoom en toch had Berkvacatures het vertrouwen in mij om mij te plaatsen bij een van hun opdrachtgevers. Hier ben ik Berkvacatures nog steeds heel dankbaar voor. Ik ben begonnen als telemarketeer en doorgegroeid als accountmanager Retentie en dat in een jaar tijd. Bedankt!!!!

  • Lees verder