Zakelijk - Berkvacatures
MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Zakelijk

Bent u op zoek naar personeel?

Berkvacatures is het uitzendbureau in omgeving Utrecht voor studenten, starters en wat meer ervaren medewerkers. Wij leveren al ruim 15 jaar ambitieuze medewerkers aan diverse professionele organisaties in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van sales, service, financieel en juridisch. Berkvacatures levert opgeleide en professionele medewerkers met ervaring in bovenstaande branches. Bent u op zoek naar een geschikte medewerker voor uw bedrijf, schrijf je dan in via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wat maakt Berkvacatures uniek?

Voor onze klanten werven en selecteren we geschikte medewerkers die aansluiten op uw wensen, dit bespaart u veel tijd. Verder bestaan onze diensten uit:
– Detacheren
– Payroll
– Uitzenden
– Sales/communicatie trainingen
– Mogelijkheid tot het behalen van het WFT diploma
– HR gerelateerde oplossingen

De selectie wordt gedaan door mensen met sales-, service-, callcenter- en juridische ervaring. Ook wordt er geselecteerd op mentaliteit, persoonlijkheid, werkervaring en competenties. Op deze manier vinden wij de juiste match voor u.

Wij werken onder andere voor

  • Inschrijven Flexpool
  • Laat je CV achter!
  • Bel mij terug!
  • Fleur

    Goed georganiseerd! Ik heb namens Mieke en Miriam gewerkt op een leuk en groot evenement. Ons werd goed duidelijk gemaakt wat we konden verwachten en ook op de dag zelf was alles, ook voor ons, tot in de puntjes geregeld! Overigens zeer ontvankelijk voor contact, fijn voor vragen op laatste moment.

  • Lees verder