Zakelijk - Berkvacatures
MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Zakelijk

Bent u op zoek naar personeel?

Berkvacatures is het uitzendbureau in omgeving Utrecht voor studenten, starters en wat meer ervaren medewerkers. Wij leveren al ruim 15 jaar ambitieuze medewerkers aan diverse professionele organisaties in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van sales, service, financieel en juridisch. Berkvacatures levert opgeleide en professionele medewerkers met ervaring in bovenstaande branches. Bent u op zoek naar een geschikte medewerker voor uw bedrijf, schrijf je dan in via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wat maakt Berkvacatures uniek?

Voor onze klanten werven en selecteren we geschikte medewerkers die aansluiten op uw wensen, dit bespaart u veel tijd. Verder bestaan onze diensten uit:
– Detacheren
– Payroll
– Uitzenden
– Sales/communicatie trainingen
– Mogelijkheid tot het behalen van het WFT diploma
– HR gerelateerde oplossingen

De selectie wordt gedaan door mensen met sales-, service-, callcenter- en juridische ervaring. Ook wordt er geselecteerd op mentaliteit, persoonlijkheid, werkervaring en competenties. Op deze manier vinden wij de juiste match voor u.

Wij werken onder andere voor

 • Inschrijven Flexpool
 • Laat je CV achter!
 • Bel mij terug!
 • Nicky

  Geen gewoon contact.

  Wél eigen invulling, geen pasklare antwoorden. Wél training en coaching, geen script. Wél eigen initiatief, geen robot. Wél HBO-ers, want wij verwachten veel van je.

  Over gezondheid en geld zijn geen pasklare antwoorden te vinden. Het eist inlevingsvermogen, servicegericht denken en kennis. Onze klanten verwachten een gesprekspartner, iemand die hoog opgeleid is, perfect Nederlands spreekt en de Engelse taal goed beheerst. De verantwoordelijkheid om de juiste informatie te geven, binnen de kaders van de wet en toch menselijk, betrokken en persoonlijk. De zorgverzekeraar waar ik werk is een organisatie waar talent een kans krijgt, mogelijkheid om door te stromen naar andere functies geboden wordt en waar het fijn werken is. Het is misschien niet direct je droombaan, maar een stap in de goede richting kan het wel zijn als jij het een kans geeft.

 • Lees verder