Werken en studeren - Berkvacatures
MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Werken en studeren

Ben jij van plan om (weer) te gaan studeren en wil je geen voltijd studie doen? Berkvacatures en de HvA zijn een samenwerking gestart om voor deeltijdstudenten de juiste baan te vinden naast hun studie. Ook krijg jij hierbij kosteloos begeleiding en uitzicht op een relevante baan via Berkvacatures. Aan deze samenwerking zijn een paar voordelen verbonden en dat laten we ook graag zien.

Welke studies kan ik dan starten op de HvA deeltijd Academie Business en Economie?
Finance & Control / Bedrijfseconomie
Commerciƫle Economie
Bedrijfskunde
Human Resource Management

Kan ik ook met een andere deeltijd studie bij Berkvacatures aankomen?
Ja zeker, voor IT gerelateerde studies hebben wij ook passende functies!

Welke voordelen heb ik dan aan de samenwerking
Je krijgt gratis begeleiding bij je opleiding en professionaliteit
Je krijgt persoonlijk coaching bij studie en werk
Een grotere kans om je hbo-diploma te behalen
Een grotere kans om via deze weg met een relevante baan te starten

Wanneer zijn de open dagen?
Zaterdag 14 december 2019, van 10:00 – 14:00 uur
Zaterdag 8 februari 2020, van 10:00 – 14:00 uur
Dinsdag 7 april 2020, van 18:00 – 21:00 (Open avond)

Zit er een interessante studie voor jou bij en kan jij jezelf wel vinden in de voordelen? Neem dan nu contact met ons op via 0645133532 of vul het contact formulier boven aan deze pagina in.

 • Alle vacatures
 • Laat je CV achter
 • Terugbelverzoek
 • Susanne (medewerker)

  Ca. 1,5 jaar geleden werd ik gebeld door Berkvacatures voor een vacature bij een Multimediabedrijf in Amsterdam. Ik was al eerder in contact gekomen met Berkvacatures omdat ik opzoek was naar een andere baan. Na 2 gesprekken bij  Berkvacatures en mijn sollicitatiegesprek bij mijn huidige werkgever, ben ik aan de slag gegaan als accountmanager binnendienst op projectbasis. Tijdens deze tijd heb ik verschillende trainingen aangeboden gekregen vanuit  Berkvacatures, erg leerzaam! Ook was de begeleiding vanuit Berkvacatures goed geregeld.

  Nadat ik 3 maanden op het project had gewerkt ben ik aangenomen op de Telemarketing afdeling. Hier werd mij door TCCC | Berkvacatures de WFT- basis cursus aangeboden.

  Nadat ik hier een aantal maanden werkzaam ben geweest ben ik doorgegroeid naar de binnendienst. Tot eind vorig jaar ben ik daar werkzaam geweest als Sales Support. Begin dit jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om als Accountmanager op de binnendienst aan de slag te gaan en ben ik op contract overgenomen.

 • Lees verder