Werken en studeren - Berkvacatures
MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Werken en studeren

Door een samenwerking tussen de HvA en Berkvacatures, start jij per september 2019 met jouw deeltijd studie. Ook krijg jij hierbij kosteloos begeleiding en uitzicht op een relevante baan.

Ben jij starter op de arbeidsmarkt met een mbo-opleiding en ben je op zoek naar de leukste baan? Wil je daarnaast nog wel doorstuderen om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?

De HvA deeltijd Academie Business en Economie start in Amsterdam per september 2019 een unie maatwerktraject samen met uitzendbureau Berkvacatures. Het uitzendbureau voor een langdurige carrière die bij jou past!

20 mei om 18:00u vindt de voorlichting plaats. Aansluitend worden er intakegesprekken gevoerd. Neem jouw CV, korte motivatiebrief en jouw cijferlijst van jouw mbo-opleiding mee. Wil jij jouw kans vergroten stuur dan alvast de bovenstaande documenten vóór 20 mei naar solliciteren@berkvacatures.nl en vergeet je niet aan te melden voor de voorlichtingsavond!

Potentiële kandidaten worden vervolgens uitgenodigd voor een intake-assessment op maandag 24 juni vanaf 16:00u

 • Alle vacatures
 • Laat je CV achter
 • Terugbelverzoek
 • Calista (medewerker)

  Het was voor mij weer een nieuwe uitdaging en ervaring om via een detacheringsbureau bij een bedrijf te solliciteren.

  Berkvacatureshad mijn profiel gezien op Linkedin en vervolgens contact opgenomen met mij. Ze vroegen of ik geïnteresseerd was in een sales functie  voor een multinational in Amsterdam. Dit leek mij wel wat!

  De sollicitatieprocedure bestond uit twee gesprekken. Één was een kennismakingsgesprek, dit gesprek had ik met Miriam van Berkvacatures. Het tweede gesprek was een sollicitatiegesprek bij het bedrijf waar ik onlangs voor ben aangenomen. Voor beide gesprekken was ik wel een beetje zenuwachtig maar dat hoort erbij.

   

 • Lees verder