Werken en studeren - Berkvacatures
MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Werken en studeren

Door een samenwerking tussen de HvA en Berkvacatures, start jij per september 2019 met jouw deeltijd studie. Ook krijg jij hierbij kosteloos begeleiding en uitzicht op een relevante baan.

Ben jij starter op de arbeidsmarkt met een mbo-opleiding en ben je op zoek naar de leukste baan? Wil je daarnaast nog wel doorstuderen om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?

De HvA deeltijd Academie Business en Economie start in Amsterdam per september 2019 een unie maatwerktraject samen met uitzendbureau Berkvacatures. Het uitzendbureau voor een langdurige carrière die bij jou past!

20 mei om 18:00u vindt de voorlichting plaats. Aansluitend worden er intakegesprekken gevoerd. Neem jouw CV, korte motivatiebrief en jouw cijferlijst van jouw mbo-opleiding mee. Wil jij jouw kans vergroten stuur dan alvast de bovenstaande documenten vóór 20 mei naar solliciteren@berkvacatures.nl en vergeet je niet aan te melden voor de voorlichtingsavond!

Potentiële kandidaten worden vervolgens uitgenodigd voor een intake-assessment op maandag 24 juni vanaf 16:00u

  • Alle vacatures
  • Laat je CV achter
  • Terugbelverzoek
  • Fleur (medewerker)

    Goed georganiseerd! Ik heb namens Mieke en Miriam gewerkt op een leuk en groot evenement. Ons werd goed duidelijk gemaakt wat we konden verwachten en ook op de dag zelf was alles, ook voor ons, tot in de puntjes geregeld! Overigens zeer ontvankelijk voor contact, fijn voor vragen op laatste moment.

  • Lees verder