Werken en studeren - Berkvacatures
MENU SLUITEN


MENU SLUITEN


Neem contact op

Werken en studeren

Door een samenwerking tussen de HvA en Berkvacatures, start jij per september 2019 met jouw deeltijd studie. Ook krijg jij hierbij kosteloos begeleiding en uitzicht op een relevante baan.

Ben jij starter op de arbeidsmarkt met een mbo-opleiding en ben je op zoek naar de leukste baan? Wil je daarnaast nog wel doorstuderen om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?

De HvA deeltijd Academie Business en Economie start in Amsterdam per september 2019 een unie maatwerktraject samen met uitzendbureau Berkvacatures. Het uitzendbureau voor een langdurige carrière die bij jou past!

20 mei om 18:00u vindt de voorlichting plaats. Aansluitend worden er intakegesprekken gevoerd. Neem jouw CV, korte motivatiebrief en jouw cijferlijst van jouw mbo-opleiding mee. Wil jij jouw kans vergroten stuur dan alvast de bovenstaande documenten vóór 20 mei naar solliciteren@berkvacatures.nl en vergeet je niet aan te melden voor de voorlichtingsavond!

Potentiële kandidaten worden vervolgens uitgenodigd voor een intake-assessment op maandag 24 juni vanaf 16:00u

 • Alle vacatures
 • Laat je CV achter
 • Terugbelverzoek
 • Susanne (medewerker)

  Ca. 1,5 jaar geleden werd ik gebeld door Berkvacatures voor een vacature bij een Multimediabedrijf in Amsterdam. Ik was al eerder in contact gekomen met Berkvacatures omdat ik opzoek was naar een andere baan. Na 2 gesprekken bij  Berkvacatures en mijn sollicitatiegesprek bij mijn huidige werkgever, ben ik aan de slag gegaan als accountmanager binnendienst op projectbasis. Tijdens deze tijd heb ik verschillende trainingen aangeboden gekregen vanuit  Berkvacatures, erg leerzaam! Ook was de begeleiding vanuit Berkvacatures goed geregeld.

  Nadat ik 3 maanden op het project had gewerkt ben ik aangenomen op de Telemarketing afdeling. Hier werd mij door TCCC | Berkvacatures de WFT- basis cursus aangeboden.

  Nadat ik hier een aantal maanden werkzaam ben geweest ben ik doorgegroeid naar de binnendienst. Tot eind vorig jaar ben ik daar werkzaam geweest als Sales Support. Begin dit jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om als Accountmanager op de binnendienst aan de slag te gaan en ben ik op contract overgenomen.

 • Lees verder